Meerdere PHP versies beschikbaar

Sinds deze week hebben wij onze webhostingservers aangepast in configuratie.Daardoor is vanaf nu php 7 de standaard versie die zal worden aangeroepen. Aangezien is geblevendat nog niet alle websites ready zijn voor php 7 is het ook mogelijk om php 5 terug te activeren via uw directadmin account.Wil het je niet lukken om dit te activeren, stuur dan ... Lees verder »

9th Mar 2018
Waarom een SSL certificaat gebruiken?

Met een SSL certificaat, zorg je ervoor dat de verbinding met uw website een beveiligde verbinding wordt. Bij Digi Expert is het dus mogelijk om bij je webhostingpakket,gratis een SSL certificaat aan te vragen. Door het koppelen van een SSL certificaat worden gegevens geëncodeerd bewaard, waardoor het tevens ook beveiligd ingevoerd kan ... Lees verder »

23rd Feb 2018
VPS Servers binnenkort bestelbaar

Momenteel is Digi Expert druk bezig met vernieuwingen. Zo is het inmiddels mogelijk om doormiddel van je socialmedia account in te loggen op ons klantensysteem.

Ook ziet u inmiddels het aanbod van VPS servers in het menu erbij gekomen. Deze zullen spoedig bestelbaar zijn.

20th Jan 2018
Update Webhostingservers PHP 7

Momenteel zijn wij druk bezig om alles te updaten naar PHP 7. We gaan het mogelijk maken dat je ook nog steeds PHP 5 kunt gebruiken.

Mocht je hierover vragen hebben, horen wij dit graag. Stuur dan een E-mail naar support@digi-expert.nl

20th Jan 2018

Powered by WHMCompleteSolution